Information om kommande OVK, rensning av cyklar och trädgårdsgrupp

Rensning av cyklar 

Nu är det dags att se över cyklarna på gården och i våra förråd. Har du en cykel som ska slängas ställer du denna ute vid trädgårdsavfallets soptunnor. Märk upp din cykel med FORSLAS BORT. Har du en cykel som redan idag står vid angiven plats och som inte ska forslas bort ställer du denna inne på gården. Bort forslingen av cyklar sker fredagen den 13 november. Omarkerade cyklar vid trädgårdsavfallets soptunnor kommer också att slängas.  

Är det så att du inte kommer att använda sin cykel under vinterhalvåret är du välkommen att ställa ner denna i cykelförrådet i källaren. Detta på grund av platsbrist i cykelförrådet i markplan och utomhus.  

Obligatorisk Ventilationskontroll - OVK  

Under vecka 46 (9-13 november) kommer det att genomföras en OVK i våra lägenheter. Mer information från sotaren kommer att delas ut till alla medlemmar gällande tid för utförandet. Du är skyldig att släppa in sotaren, då vår ventilation är gemensam och alla lägenheter behöver kontrolleras. Har du förhinder att vara hemma under den tiden som sotaren är inplanerad kommer Jan Nilsson vara behjälplig med nyckelhantering. Du når honom på 0706-28 22 22.  

Trädgårdsgrupp 

Vid årsstämman togs det upp att vi skulle försöka få ihop en trädgårdsgrupp. Är du intresserad och har idéer kring hur vi kan göra vår innergård ännu bättre är du välkomna att lägga en intresseanmälan i styrelsen brevlåda.